Barion Pixel

Oktatóanyagok, tesztek, e-bookok

FÁK 1.

FÁK 1. – Fókuszban az Önismeret

Lehetsz pályakezdő vagy rutinos munkavállaló, a számodra ideális karrierút megteremtéséhez tisztában kell lenned a képességeiddel, tulajdonságaiddal, érdeklődésed természetével, alkati sajátosságaiddal, a munkával és munkáltatóval kapcsolatos preferenciáiddal. Ehhez találsz itt segítséget.

FÁK 2.

FÁK 2. – Fókuszban az Önmarketing

LÁTHATÓVÁ KELL VÁLNOD, hogy felfigyeljenek Rád! Ezen a tanfolyamon az önmarketing vizeire evezünk. Tudom, introvertáltként nem a kedvenc elfoglaltság önmagunk reklámozása, de ez is a társasjáték része. A leckékben ehhez kapsz segítséget, aminek a végén egy Eredményközpontú önéletrajzot tarthatsz a kezedben, és egy állásinterjúra is felkészültebben mehetsz el.

Barátság M.Á.G.N.E.S.

Barátság M.Á.G.N.E.S.

Ha szeretnél túl sok agyalás, aggódás és szorongás nélkül, magabiztosan és könnyedén ismerkedni, akkor ez a gyakorlatias online tanfolyam segíteni fog neked. Megtanulod miként tudod az unalmas, fárasztó csevegéseket tartalmas, értékadó beszélgetésekké alakítani és így minőségi kapcsolatokat, barátságokat kötni felnőtt fejjel, akár az iskolapadból kiöregedve is.

Teszt

4-féle Introvertált teszt

A kutatások szerint az introvertáltságnak 4-féle árnyalata van. Ebből a 4 oldalas önismereti tesztből kiderül, hogy benned milyen arányban keverednek a típusok.

Teszt

Szuperérzékenységi teszt

Kb. minden 5. ember szuperérzékeny, azonban nem minden introvertált szuperérzékeny, és nem minden szuperérzékeny ember introvertált. Vajon Te közéjük tartozol?

Teszt

E-I Személyiségteszt

A teszt kitöltésével fényt deríthetsz arra, vagy éppen megerősítheted a sejtésedet, hogy introvertált, extrovertált vagy a kevert (ambivertált) személyiségtípusba tartozol-e.

Teszt

Szeretetnyelv teszt

Ebből a 30 kijelentéspárt tartalmazó tesztből kiderül, hogy melyik a legfontosabb szeretetnyelved és segít lépéseket tenni az önszeretet, valamint a szeretetteli kapcsolatok és kommunikáció irányába.

Teszt

Állati személyiségteszt

A teszt kitöltésével fényt deríthetsz az elsődleges “állati” személyiségtípusodra. Új szemszögből megvizsgálhatod az erősségeidet, “gyengeségeidet”, vágyaidat, motivációdat, kommunikációs és munkastílusodat.

Teszt

Hivatás teszt

Ebből a 64 állítást tartalmazó 4 oldalas tesztből kiderül, hogy milyen hivatás típus felel meg leginkább a személyiségednek, érdeklődésednek.

Teszt

Karrier Elégedettségi teszt

Eljött a változtatás ideje? Ebből a tesztből kiderül, hogy a szakmai életed melyik területére érdemes jobban figyelmet fordítanod a döntés megkönnyítése végett.

E-book

Konfliktuskezelési E-book

Konfliktuskezelés és Konfliktuskerülés introvertált szemmel
Milyen szituációkban érdemesebb a konfliktuskerülést választanunk; és
mikor hatékonyabb más, introvertált beállítottságukkal összhangban lévő konfliktuskezelési technikát alkalmaznunk.

E-book

Mérgező kapcsolatok E-book

A könyv elolvasása után felismered a) mikor nevezhető mérgezőnek egy magánéleti és munkahelyi kapcsolat, b) 20+ tippet kapsz arra vonatkozóan miként kezeld ezeket az energiavámpírokat.

Lazíts!

Lazíts – Útvesztők

Ahelyett, hogy továbbra is taposnád a mókuskerekedet, ragadj tollat vagy ceruzát és keresd meg a kiutat ezekből az útvesztőkből. Lazíts egy kicsit!